Butelia cu heliu: 5 aspecte importante pentru a nu-ti strica evenimentul !

De ce este usor sa iti umfli singur baloanele ?

         Butelia cu heliu este portabila si usor de transportat la locatia ta, fie ca organizezi o petrecere acasa, in sali de spectacole sau afara cu prietenii.
Butelia de unica folosinta cu heliu este sigura in exploatare deoarece heliul nu este inflamabil, nu este toxic si are un volum de 0.25 metri cubi sau 0.40 metri cubi de heliu.

Invata si tu cum sa utilizezi butelia cu heliu eficient !

Alege intotdeauna baloane originale si rezistente pentru a nu avea surprize neplacute in timpul evenimentului

         In primul rand, trebuie sa alegi cu atentie baloanele pe care le umfli. Calitatea balonului este extrem de importanta atunci cand alegi sa le umfli cu heliu, dintr-un simplu motiv: daca balonul este prea subtire sau este contrafacut, exista sanse mari ca acesta sa nu stea umflat mai mult de cateva ore.

Nu pierde heliu !

         Fixeaza foarte bine gatul balonului pe valva buteliei pentru a nu pierde heliu cand il umfli si leaga-l imediat dupa ce ai terminat procesul de umflare.

Foloseste o butelie  cu 100% heliu

         Daca te-ai decis sa achizitionezi o butelie cu heliu, asigura-te in primul rand ca aceasta contine 100% heliu si ca produsul este certificat UE. Nu vrei ca butelia cumparata sau baloanele umflate cu respectivul gaz sa ia foc sau sa explodeze. Worthington Industries este principalul producator de butelii cu heliu licentiate si in Romania; mai multe detalii gasesti  aici: https://www.partycenter.ro/ro/20-butelii-heliu

Cat pluteste un balon umflat cu heliu?

Cu noi ai siguranta calitatii !

         Baloanele latex plutesc 1-5 zile, in functie de conditiile in care sunt tinute si de caracteristicile balonului ales de dumneavoastra (brand, dimensiune), iar baloanele folie (45cm, Figurina, Airwalker etc.) plutesc 2-4 saptamani in functie de conditiile in care sunt tinute.

Daca baloanele folie umflate cu heliu plutesc mai putin de 2 zile, atunci produsul este contrafacut.

Vreau sa cumpar

Share This:

Leave a Reply